Zo werken wij

Als je bij Yxion solliciteert

Zoek je een uitdagend project binnen de Farmaceutische of High Grade Food branche? Dan kun je natuurlijk direct solliciteren op onze actuele vacatures. Dit doe je snel via de Solliciteren button. Ook een open sollicitatie is bij ons altijd welkom. In beide gevallen nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op en vertellen we je graag meer over ons en de eventuele vacature.

Is er een goede match mogelijk? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met 1 van onze recruiters. We horen dan graag wie je bent, waar je naar op zoek bent, wat je drijfveren zijn en wat je toekomstplannen zijn. Deze informatie is voor ons belangrijk om tot een voorstel te komen die helemaal bij je past.
Tijdens een tweede gesprek bieden wij je dit voorstel aan of hebben we soms al een concreet aanbod voor je. In dit laatste geval schuift ook onze HR manager graag even aan om samen met jou door het contract te lopen en de arbeidsvoorwaarden te bespreken.

Als alles rond is, nodigen wij je uit op ons hoofdkantoor zodat jij je contract kan tekenen, en wij jou persoonlijk kunnen feliciteren en welkom kunnen heten als nieuwe Yxion collega.

Samen vooruit

Ga je voor Yxion aan de slag? Dan kun je op Yxion blijven rekenen. We houden regelmatig contact met je en kijken samen met jou vooruit naar de volgende stap in je carrière. Je leert ons en je andere collega’s beter kennen tijdens de leuke events en bijeenkomsten die we regelmatig organiseren. Ook bieden we je coaching, trainingen en loopbaanadvies, zodat jij je verder kunt ontwikkelen en datgene kunt doen waar jij goed in bent en in gelooft.

Geen passende vacature gevonden?
Vind je geen passende vacature in ons aanbod? Dan nodigen we je toch van harte uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Je gegevens behandelen we vertrouwelijk en slaan we veilig op. Zo weten we je snel te vinden als er wél een vacature voorbij komt die op jouw lijf is geschreven.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close