Waarom Yxion?

De Farmaceutische en High Grade Food branche is zeer specialistisch, en heeft haar eigen kenmerken en uitdagingen.

Net als veel van onze werknemers, zijn de oprichters van Yxion zelf jarenlang werkzaam geweest binnen deze branche. Dankzij die uitgebreide ervaring en ons specialisme, kennen wij de markt als geen ander en zijn wij succesvolle matchmakers tussen de meest interessante opdrachtgevers en jou als professional.

De perfecte match

Als ervaren consultancy kennen we de behoeften van onze opdrachtgevers, en hebben wij tegelijkertijd ook alle aandacht voor jou, je wensen en ambities voor de toekomst.

Wij begrijpen dat een leuke en uitdagende baan belangrijk voor je is. Maar ook dat er een leven bestaat naast je werk. Je gezin, je hobby’s of passies vragen immers ook om jouw aandacht. Een goede afstemming daartussen vormt de basis voor jouw succes.

Omdat we een relatief kleine organisatie zijn, kunnen we snel en slagvaardig schakelen tussen jou en onze opdrachtgevers. Het arbeidscontract dat we je aanbieden is maatwerk en is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en ambities. Zo ontstaat bijna altijd een perfecte match.

Samen met collega's

Een perfecte match is voor ons nog maar het begin. Als waardevolle aanvulling van ons hechte netwerk van collega’s, geven wij je graag alle ruimte en ondersteuning om je te blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. We houden altijd vinger aan de pols en bieden je coaching, loopbaanadvies en gerichte opleidingen en trainingen. Dankzij onze kennisbank, de Yxion Academy, speciale bijeenkomsten en evenementen, en natuurlijk je Yxion collega’s, blijf je bovendien zelf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.

Ook deel uit maken van ons hechte consultancy netwerk?

Neem dan contact met ons op.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close