Over Yxion

Yxion is een onafhankelijke consultancy voor de Farmaceutische en High Grade Food industrie. Een boeiende en zeer dynamische branche, waarbinnen bevlogen mensen werken met een passie en drive om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren.
Dat geldt zeker ook voor Yxion.

Samen maken we het verschil

Wij helpen je om de volgende, uitdagende stap in je carrière te zetten. Bij een interessante opdrachtgever, waar je meer uit jezelf haalt, kunt groeien, voldoening hebt van je werk en zo het verschil maakt voor de wereld van morgen.

Dankzij ons hechte netwerk van vakkundige collega’s, bestaat er een enorme schat aan waardevolle kennis en ideeën. Via onze uitgebreide kennisbank, evenementen en bijeenkomsten, moedigen wij collega’s aan om kennis en ideeën met elkaar, maar ook met opdrachtgevers, te delen. Op die manier maken we producten en processen steeds beter en veiliger.

Yxion sponsort diverse fondsen en projecten die meer en beter medisch onderzoek en behandelingen mogelijk maken, voor met name kinderen. Ook initiatieven van onze collega’s zijn altijd welkom en kunnen op onze steun rekenen. Zo dragen wij op verschillende manieren ons steentje bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen overal ter wereld, en maken wij het verschil bij onze opdrachtgevers en de samenleving om ons heen.

Zo ontstond Yxion

Yxion werd in 2002 opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven voor flexibele ondersteuning aan de Farmaceutische en High Grade Food branche. Voor alle grote industrieën binnen deze branche zijn we ‘preferred supplier’. Dat betekent dat alle aanvragen voor flexibele ondersteuning altijd bij ons terecht komen en jij dus altijd op de hoogte bent van de meest interessante en uitdagende banen.

Bij Yxion werken inmiddels ruim 60 collega’s bij onze opdrachtgevers en op ons hoofdkantoor in Amsterdam. En als het aan ons ligt, zijn we nog lang niet uitgegroeid. We willen graag de absolute nummer 1 in Nederland worden voor zowel onze opdrachtgevers, als onze (toekomstige) collega’s.

Wil je met ons mee groeien?
Lees wat wij jou kunnen bieden of neem direct contact op met op telefoonnummer of via e-mail . We horen graag van je!

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close