Werken bij Yxion
Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, bij de meest toonaangevende opdrachtgevers binnen de Farmaceutische en High Grade Food industrie? Misschien zoek je meer uitdaging, meer mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te groeien, of wil je graag een werkgever die begrijpt dat een carrière en privéleven prima met elkaar in balans kunnen zijn.

Ben je toe aan een volgende stap in je carriere ?

Ik zocht een werkgever die begrijpt dat carriere en prive met elkaar in balans kunnen zijn.

Wil jij je persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen ?
Wij zorgen voor boeiende projecten bij aansprekende opdrachtgevers.

De logische stap naar een bloeiende carrière

Bij Yxion vind je het allemaal. Als ervaren en specialistische consultancy organisatie, matchen wij jou zorgvuldig aan de meest boeiende werkgevers binnen deze dynamische branche.

Wij zorgen dat je je professioneel en persoonlijk kunt blijven ontwikkelen, terwijl jij je tanden zet in de meest afwisselende en uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast inkomen.

Ga je voor ons aan de slag, dan kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook word je onderdeel van een hecht en sterk team van meer dan 60 leuke collega’s, die elkaar graag versterken door hun ervaringen en kennis samen met jou te delen.

Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel ons unieke aanbod voor jou als nieuwe collega, of lees de ervaringen van collega’s (link: Verhalen van collega’s). Natuurlijk kun je ook direct onze actuele vacatures bekijken.

Testimonials

Sinds 1 januari 2016 werk ik bij Yxion en ben daar als recruiter verantwoordelijk voor de technische functies. Denk aan kwalificatie- en validatie engineers. Ik had het vanaf de eerste dag enorm naar mijn zin bij Yxion, maar eind maart 2016 bracht een verrassende ontwikkeling: mijn echtgenoot kreeg een expat contract aangeboden in Singapore.

Katja Ludwig

Als medewerker van het eerste uur, zit ik nu alweer 10 jaar met veel enthousiasme via Yxion aan tafel bij toonaangevende opdrachtgevers.

Komende vanuit de leverancierskant, begon ik als Randstedeling via Yxion aan de productiezijde in de Big Pharma, in een zeer diverse projectenafdeling, een enorme verbreding van mijn kennispallet.

David van Weezel

John is werkzaam als Senior Quality Manager bij Yxion, van waaruit hij is gedetacheerd bij Tiofarma in Oud-Beijerland. Zijn specialismen zijn IT, Validatie en kwalificatie in GMP omgevingen zoals pharma- en High-Care-Food.

John van der Worp

Hoe wij werken

Bij Yxion hebben we contacten in verschillende industriën. De mogelijkheden tot verdere ontwikkeling daar zijn eindeloos. Door onze kennis kunnen wij de perfecte match maken tussen jouw persoonlijke wensen, en de benodigdheden van onze klanten.

Ontwikkeling als basis

 

Uitdagend werk

 

Jouw voorkeuren

 

Wat kan je verwachten van Yxion

Wie bij Yxion werkt beschikt niet alleen over de juiste opleiding en ervaring, maar wordt ook op alle manieren ondersteund om alles uitzichzelf en hun werk te halen. Van alle spelers in het veld is Yxion het A-merk.

80 passievolle collega's

 

Loopbaan perspectief

 

Prima voorwaarden

 

Aankomende evenementen

Contact

Bij Yxion hebben we contacten in verschillende industriën. De mogelijkheden tot verdere ontwikkeling daar zijn eindeloos. Door onze kennis kunnen wij de perfecte match maken tussen jouw persoonlijke wensen, en de benodigdheden van onze klanten.
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close