Yxion Academy

Yxion Academy: ontmoeten en van elkaar leren

Yxion collega’s werken bij verschillende opdrachtgevers, door het hele land. Ze doen allemaal hun eigen ervaringen en kennis op, en hebben hun eigen verhalen. Om dit met elkaar te delen, en natuurlijk om elkaar te ontmoeten en te spreken, organiseren we elk kwartaal de Yxion Academy. Een leerzame middag met een informeel karakter, die prikkelt, inspireert en je nieuwe energie geeft.

Zo ziet de Academy middag eruit

Tijdens het Academy event kun je naar verschillende interessante presentaties luisteren. Naast bijdrages van onze eigen Yxion collega’s, nodigen we hiervoor ook externe sprekers uit. Bijvoorbeeld experts uit de Farmaceutische en High Grade Food industrie, die je vertellen over de nieuwste ontwikkelingen of hun toekomstvisie op de branche.

Daarnaast is er natuurlijk ruimte om je collega’s te ontmoeten en bij te praten. Aan het einde van de middag sluiten we af met een drankje en een buffet.

De onderwerpen die tijdens de Academy middag aan bod komen, worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Natuurlijk hebben ze alles te maken met de Farmaceutische of High Grade Food industrie.
Jouw eigen ideeën en input hiervoor stellen we altijd erg op prijs. Je kunt onderwerpen aandragen, maar ook zelf een presentatie of workshop geven. We bieden je graag ondersteuning bij het samenstellen en uitvoeren hiervan.

De Academy is voor iedereen

Elke Yxion collega is welkom om de Academy bij te wonen. Soms nodigen wij ook externe professionals uit om hun kennis met ons te delen of om ze kennis te laten maken met onze organisatie. Weet je zelf iemand die de Academy graag bij wil wonen of tijdens deze dag Yxion beter wil leren kennen? Dan is hij of zij van harte welkom.

Kom ook kennis op doen
Leer onze collega’s en Yxion beter kennen tijdens de volgende Yxion Academy. Bel of mail om je aan te melden.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close