Ons unieke aanbod

Bij Yxion kun je niet alleen rekenen op een leuke en uitdagende baan.Er is nog veel meer wat werken bij ons bijzonder en vooral uniek maakt.

Afwisseling, uitdaging én toch zekerheid

Bij Yxion krijg je de kans om afwisselend bij de meest interessante bedrijven aan de slag te gaan voor projecten die gemiddeld 1-2 jaar duren.

Voor ons is de duur van jouw project niet belangrijk. Samen groeien wel. Daarom investeren we graag in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, en in je toekomst. We denken op de lange termijn met je mee over je loopbaan en welke volgende stap daar bij hoort. De afwisseling in projecten houdt het interessant, leerzaam en houdt je scherp. En met onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden we je ondanks de wisselende projecten toch zoveel mogelijk zekerheid.

Projecten die bij jou passen

Wij matchen je niet zomaar aan onze opdrachtgevers. Daar gaat een zorgvuldig proces aan vooraf. We maken tijd om jou te leren kennen, en te horen wat jij belangrijk vindt, welke wensen je hebt en hoe jij je toekomst ziet. We behartigen jouw wensen en belangen tijdens onze onderhandelingen met onze opdrachtgevers. Is het een match, dan kun je er dus van uit gaan dat het project ook echt bij je past.

Volop kansen en ruimte om te groeien

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. De ruimte om je carrière verder te ontwikkelen en te blijven groeien, bieden wij jou op verschillende manieren. Wij kijken bijvoorbeeld welke projecten jou de meeste kans geven om te groeien in de richting die jij graag wenst. Ook bieden we je trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen.

Met alle Yxion collega’s samen, bezitten we een enorme schat aan vakkennis, die we graag samen delen. Persoonlijk en via onze Kennisbank. Via deze kennisbank heb je de mogelijkheid om meer te leren, op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen je vakgebied en in contact te blijven met je collega’s om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Onderdeel van een hecht, sterk team

Werk je eenmaal voor Yxion, dan krijg je er direct meer dan 80 leuke Yxion collega’s bij. Stuk voor stuk professionals met eenzelfde passie voor het vak, die altijd open staan voor jouw vragen, ervaringen en kennis. Om elkaar beter te leren kennen en contact met elkaar te onderhouden, organiseren we borrels, speciale evenementen, Yxion Academy dagen, en is er natuurlijk de Yxion kennisbank. Dat is niet alleen heel leuk, maar het helpt je ook het beste uit jezelf halen en te blijven groeien. Onze collega’s vertellen je daar graag meer over.

Benieuwd wat wij jou kunnen bieden?
Neem dan contact op via recruitment of 020 - 751 20 15. We horen graag van je!

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close